Voorjaar op het Wad – Zeilen, zwerven op het wad

Zin in zeilen, wind, golven, (jonge?) zeehonden, strand en mosselen?

Ga dan ook mee met onze 8-daagse zeiltocht over de Waddenzee van 1 mei tot en met 8 mei 2022. We beginnen onze tocht in Enkhuizen waar wij na de zeilinstructie op zaterdagochtend richting Waddenzee vertrekken en daar enige dagen zullen blijven. Afhankelijk van windkracht, windrichting en de getijden willen we enige Waddeneilanden, zoals Ameland, Terschelling of Vlieland bezeilen. Droogvallen op een zandbank, mosselen & kokkels zoeken, bereiden en eten. Maar een nacht voor anker op het wad en genieten van rust, wind en natuur staan ook op het programma. Gezamenlijk zeil zetten, navigeren, sturen en ook gelijk genieten van de rust en de schoonheid van de natuur en het wad.

Uitwaaien en de sfeer op de tweemast klipper Broedertrouw op je laten in werken. De kok zal af en toe ook uw assistentie vragen bij het inkopen of het bereiden van de maaltijden.

Overzicht

  • 1 tot en met 8 mei 2022
  • Zondag 1 mei vanaf 10:00 uur inschepen in Enkhuizen
  • Zondag 8 mei rond 15:00 uur aankomst in Enkhuizen

Kosten

De kosten voor de complete waddentocht van 8 dagen zijn € ntb,- incl. maaltijden, alcoholvrije dranken, huur dekbed, toeristenbelasting en havengelden. 

Zie voor toelichting op de Coronamaatregelen onze homepage. 

Contact

Als je mee wilt doen aan deze tocht meldt het ons dan per contactformulier, mail (arno@broedertrouw.com) of per telefoon (+31 6 – 53 11 16 83).

Aankomende zeilreizen


Stevenklipper Broedertrouw

Arno van Aartrijk

Postbus 2187
1620 ED Hoorn
Nederland

+31 (0) 6 / 53 11 16 83
info@broedertrouw.com
www.broedertrouw.com