2e Waddentocht – Zeilen, zwerven op het wad – EXTRA

Zin in zeilen, wind, golven, zeehonden, strand en mosselen?

Extra reis in verband met de Corona maatregelen!  We varen met een kleinere groep zeilen om iedereen de ruimte te geven. Per gezin je eigen hut! Prachtige vakantie in eigen land.

Ga dan ook mee met onze 7-daagse zeiltocht over de Waddenzee van 9 tot en met 16 augustus 2020. We beginnen onze tocht in Enkhuizen waar wij na de zeil instructie op zaterdagochtend richting Waddenzee vertrekken en daar enige dagen zullen blijven. Afhankelijk van windkracht, windrichting en de getijden willen we enige Waddeneilanden, zoals Ameland, Terschelling of Vlieland bezeilen. Droogvallen op een zandbank, mosselen & kokkels zoeken, bereiden en eten. Maar een nacht voor anker op het wad en genieten van rust, wind en natuur staan ook op het programma. Gezamenlijk zeil zetten, navigeren, sturen en ook gelijk genieten van de rust en de schoonheid van de natuur en het wad.

Uitwaaien en de sfeer op de 2-mast klipper Broedertrouw op je laten in werken. De kok zal af en toe ook uw assistentie vragen bij het inkopen of het bereiden van de maaltijden.

Overzicht

  • 9  tot en met 16 augustus 2020
  • Zondag  9 augustus vanaf 20:00 uur inschepen in Enkhuizen
  • Zondag 16 augustus rond 15:00 uur aankomst in Enkhuizen

Kosten

De kosten voor de complete waddentocht van 8 dagen zijn EUR 650,- incl. maaltijden, alcoholvrije dranken, huur dekbed, toeristenbelasting en havengelden.

Contact

Als je mee wilt doen aan deze zeilweek meldt het ons dan per mail (arno@broedertrouw.com) of per telefoon (+31 6 – 53 11 16 83).

Stevenklipper Broedertrouw

Arno van Aartrijk

Postbus 2187
1620 ED Hoorn
Nederland

+31 (0) 6 / 53 11 16 83
info@broedertrouw.com
www.broedertrouw.com