Zeilen in Nederland

Een dagtocht op het IJsselmeer: Het spelen met het weer en de wind, gaat het richting Medemblik, Stavoren, Urk of het Markermeer op en richting  Hoorn, Volendam. Ook Lelystad kan worden bereikt met een dagje uit. Catering zal in overleg worden georganiseerd met u, voor u.

Een bezoek met een wijnproeverij bij de paling rokerij in Volendam behoort tot de  mogelijkheden. Met een weekend zeilen zijn andere havens zijn uiteraard bereikbaar, bijvoorbeeld Makkum, Workum, Muiden of Amsterdam. De oude dorpen en steden rondom het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee, hebben een rijke geschiedenis en bieden met haar interessante stadscentra een gezellige sfeer om te ontspannen na het zeilen. Rondom de havens is het deels nog steeds zo levendig als in vroeger tijden. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is de moeite waard. Klik hier voor een weekend zeilen programma.

Heeft u een zeilweek geboekt dan kunnen we naar de Waddenzee varen. Onderweg naar de Waddeneilanden – Texel (naar de zeehondenopvang Ecomare), Vlieland, Terschelling, Ameland- stoppen we in de gezellige havens. Droogvallen op een van de zandbanken bij eb is een fantastische ervaring voor veel zeilers. Klik hier om het programma te zien voor een zeilweek.

Elke zeilreis, -dag, weekend of een volledige week- begint na de ontvangst met een korte introductie aan boord, die het zeilplezier verhoogt en ook zorgt voor uw eigen veiligheid.

Zeiltochten voor particulieren

De Broedertrouw vaart niet alleen met grote groepen, bedrijven en schoolgroepen. Ook verzoeken van particulieren zijn altijd welkom. In de meeste gevallen zijn mensen geïnteresseerd in de wedstrijden waaraan de Broedertrouw deelneemt. Het is echter ook mogelijk als individu de zeilweek, een weekend zeilen of een dagtrip te boeken. Als je geïnteresseerd bent in het meezeilen met de Broedertrouw, neem dan gewoon contact met ons op.

Aankomende zeilreizen


Stevenklipper Broedertrouw

Arno van Aartrijk

Postbus 2187
1620 ED Hoorn
Nederland

+31 (0) 6 / 53 11 16 83
info@broedertrouw.com
www.broedertrouw.com