2e Waddentocht – Zeilen, zwerven op het wad

Zin in zeilen, wind, golven, zeehonden, strand en mosselen?

Prachtige vakantie in eigen land.

Ga dan ook mee met onze 8-daagse zeiltocht over de Waddenzee van 11 tot en met 18 augustus 2024. We beginnen onze tocht in Enkhuizen waar wij na de zeilinstructie op de eerste dag richting Waddenzee vertrekken en daar enige dagen zullen blijven. Afhankelijk van windkracht, windrichting en de getijden willen we enige Waddeneilanden, zoals Ameland, Terschelling of Vlieland bezeilen. Droogvallen op een zandbank, mosselen & kokkels zoeken, bereiden en eten. Maar een nacht voor anker op het wad en genieten van rust, wind en natuur staan ook op het programma. Gezamenlijk zeil zetten, navigeren, sturen en ook gelijk genieten van de rust en de schoonheid van de natuur en het wad.

Uitwaaien en de sfeer op de twee-masten klipper Broedertrouw op je laten in werken. De kok zal af en toe ook uw assistentie vragen bij het inkopen of het bereiden van de maaltijden.

Overzicht

  • 11 tot en met 18 augustus 2024
  • Zondag 11 augustus vanaf 20:00 uur inschepen in Enkhuizen
  • Zondag 18 augustus rond 18:00 uur aankomst in Enkhuizen

Kosten

De kosten voor de complete waddentocht van 8 dagen zijn € 795,- incl. maaltijden, alcoholvrije dranken, huur dekbed, toeristenbelasting en havengelden. Het is mogelijk een 1-persoons hut voor privé (alleengebruik) te boeken voor € 1.190,-.

Contact

Als je mee wilt doen aan dit lange zeilweekend meldt het ons dan per contactformulier, mail (arno@broedertrouw.com) of per telefoon (+31 6 53 11 16 83).

Aankomende zeilreizen


Stevenklipper Broedertrouw

Arno van Aartrijk

Postbus 2187
1620 ED Hoorn
Nederland

+31 (0) 6 / 53 11 16 83
info@broedertrouw.com
www.broedertrouw.com