2e Herfstvakantie

Ook in de herfstvakantie willen wij jullie de mogelijkheid bieden om er even tussen uit te gaan. We hopen op een “gouden herfst” en bieden daarom deze reizen aan. Ontspannen op het water, zeilend onderweg op het IJsselmeer en de Waddenzee. Lekker uitwaaien en genieten van de rust en de natuur.

Gewoon een supervakantie in eigen land.

In verband met de corona-maatregelen varen we met een kleine groep, zodat we voldoende ruimte hebben. Per gezin een eigen hut!

We beginnen onze tocht in Enkhuizen en varen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen we misschien ook droogvallen en wandelingen maken op een of meer Waddeneilanden. We kijken er naar uit om jou/jullie tijdens de herfstvakantie te zien!

Met elkaar hijsen we de zeilen, wordt er genavigeerd en sturen we het schip. Daarnaast genieten we van de rust en de schoonheid van de natuur. We laten de hectiek van alle dag achter ons en laten de unieke beleving van het varen met de Broedertrouw zijn werk doen. We hebben een kok aan boord, maar die is altijd erg blij als hij geholpen wordt met de voorbereidingen voor de maaltijden, het tafeldekken en natuurlijk de afwas.

Overzicht

  • 18 tot en met 22 oktober 2021
  • Maandag, 18 oktober 9.00 inschepen in Enkhuizen (we willen graag tussen 10 en 11 uur vertrekken, voorovernachting mogelijk)
  • Vrijdag, 22 oktober rond 15.00 ontschepen in Enkhuizen

Kosten

De kosten zijn € 415,-  incl. maaltijden, alcoholvrije dranken, huur dekbed, toeristenbelasting en havengelden.

Contact

Als je mee wilt doen aan deze tocht meldt het ons dan per contactformulier, mail (arno@broedertrouw.com) of per telefoon (+31 6 – 53 11 16 83).

Aankomende zeilreizen


Stevenklipper Broedertrouw

Arno van Aartrijk

Postbus 2187
1620 ED Hoorn
Nederland

+31 (0) 6 / 53 11 16 83
info@broedertrouw.com
www.broedertrouw.com