Zeilweek

Zin in zeilen, wind, golven, zeehonden, strand en mosselen? Kom dan met ons mee met onze zeilweek op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. 

Extra reis in verband met de corona-maatregelen. We varen met een kleine groep zodat we voldoende ruimte hebben. Per gezin een eigen hut!

We beginnen onze tocht in Enkhuizen en zetten maandag koers naar de Waddenzee.  Afhankelijk van de windrichting en het getij proberen we een paar waddeneilanden bijvoorbeeld Texel of Ameland te bezeilen. Droogvallen op een zandbank, een wandeling op het drooggevallen wad, mosselen zoeken en later opeten, maar ook een nacht voor anker op de Waddenzee behoren tot de mogelijkheden.

Met elkaar hijsen we de zeilen, wordt er genavigeerd en sturen we het schip. Daarnaast genieten we van de rust en de schoonheid van de natuur. We laten de hectiek van alle dag achter ons en laten de unieke beleving van het varen met de Broedertrouw zijn werk doen. We hebben een kok aan boord, maar die is altijd erg blij als hij geholpen wordt met de voorbereidingen voor de maaltijden, het tafeldekken en natuurlijk de afwas.

Overzicht

  • 25 tot en met 30 juli 2021
  • Zondag  25 juli vanaf 20.00 inschepen in Enkhuizen
  • Vrijdag 30 juli  rond 15.00 ontschepen in Enkhuizen

Kosten

De kosten zijn € 465,-  incl. maaltijden, alcoholvrije dranken, huur dekbed, toeristenbelasting en havengelden.

Contact

Als je mee wilt doen aan deze tocht meldt het ons dan per contactformulier, mail (arno@broedertrouw.com) of per telefoon (+31 6 – 53 11 16 83).

Aankomende zeilreizen


Stevenklipper Broedertrouw

Arno van Aartrijk

Postbus 2187
1620 ED Hoorn
Nederland

+31 (0) 6 / 53 11 16 83
info@broedertrouw.com
www.broedertrouw.com